Aktuellt

God Jul och Gott Slut

Stort tack för 2023 till både till kunder, intressenter och samarbetspartners.
I år har vi valt att ge julgåvor till Läkare utan gränser och till Unicef. Det känns ännu viktigare med tanke på världsläget både i vår direkta närhet och långt borta.
Året har fortsatt med den digitala utvecklingen både tekniskt och på det personligt planet och nu är det bara dagar kvar tills nya CSRD direktivet träder i kraft. För den som inte känner till vad det är det ett hållbarhetsdirektiv som kommer att påverka även dom mindre och medelstora bolagen och då i första hand beröra underleverantörer till större bolagen.
Vi ser framemot vad 2024 har för roliga och spännande nyheter för den digitala redovisningdelen och hållbarhetsrapportering och att världsläget lugnar sig på ett bra sätt och den rådande lågkonjunkturen blir kortvarig.
Vill du få koll på din klimatpåverkan, hjälp att komma igång med digitalisering av din redovisning eller samarbeta med en proaktiv byrå kontakta oss så hjälper vi dig. Ser framemot det nya året och är nyfiken på vad det kan ge så välkommen 2024
.
Tackar för i år gör jag tillsammans med mina hemarbetande assistenter kära maken Karl-Axel och destruktörskan Mannfred, numera änkefru